Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Holy Motors

11 liv, 11 roller Læs mere
2012
Drama
115 min

I 'Holy Motors' køres Monsieur Oscar (Dennis Lavant) rundt i en limousine af sin chauffør Céline (Edith Scob).

Passagersæderne ligner en skuespillers omklædningsrum, og her forbereder Oscar sig på dagens forskellige opgaver, der bl.a. inkluderer at spille en forbryder, en fattig kvinde, en gal person fra kloakken og mange flere.

11 vidt forskellige roller bliver det til i alt, og Oscar er fuldstændig dedikeret til sit arbejde, hvor der ikke findes nogen grænser. Ikke engang liv og død så længe han er ”in character”.

Med filmen vender Leos Carax tilbage med sin første spillefilm siden 'Pola X' (1999), og han fik tidligere stor kunstnerisk succes med den fine, og efterhånden nyklassiske, 'De elskende fra Pont-Neuf' (1991).

Stilen i 'Holy Motors' er stærkt eksperimenterende, og Denis Lavant spiller den mandlige hovedrolle, som han i øvrigt har gjort i de fleste film af Leos Carax. I mindre biroller ses bl.a. Eva Mendes (Ghost Rider), Kylie Minogue (TV-serien 'Naboerne') og Michel Piccoli (Habemus Papam).

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
4.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.