Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Honey Boy

Shia LaBeouf om Shia LaBeouf Læs mere
2019
Drama
94 min
Kan streames på
SF Anytime Amazon Prime Blockbuster iTunes Rakuten TV Viaplay HBO Max

Filmen 'Honey Boy' er skuespilleren Shia LaBeoufs semi-biografiske skildring af sin egen problematiske barndom og forhold til sin far.

Den 22-årige skuespiller Otis er inde på en glidebane, og da han ender i terapi for sit misbrug og psykiske problemer, må han finde roden til det hele.

Det fører tilbage til hans eget 12-årige jeg, der på det tidspunkt er en succesfuld tv-skuespiller i Hollywood anført af sin far, James - en tidligere alkoholiker og voldelige ex-rodeoklovn, som kæmper med sine egne dæmoner.

Shia LaBeouf har selv skrevet manuskriptet og spiller rollen som sin egen far, som han blev belønnet for ved Sundance Festival.

'Honey Boy' opstod efter, at LaBeouf blev anholdt i 2017 og kom i behandling for sit eget misbrug, hvor en af opgaverne bestod i at konfrontere sin fortid.

I rollen som 22-årige Otis ses Lucas Hedges, mens den 12-årige version spilles af Noah Jupe, der tidligere på året medvirkede i Le Mans '66. (copyright: kino.dk)

Rating star
5.2
/6
Brugerne
Rating star
4.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.