Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Hong Kong Trilogy

I 'Hong Kong Trilogy' ser vi livet i den asiatiske millionby gennem filmfotografen Christopher Doyles prisme - og ifølge tre generationer af byens indbyggere, der lever i en politisk brydningstid.

Christopher Doyle er kendt som en af verdens bedste filmfotografer, takket være sit arbejde for instruktører som Wong Kar-Wai, Gus van Sant og Jim Jarmusch. Men nu har han selv taget instruktørhatten på, og skabt et levende og politisk sensitivt portræt af Hong Kong og af tre generationer af byens indbyggere.

Børnene indtager de smalle gader med leg og ballade. De unge indtager også gaderne, men i en velorganiseret og resolut kamp for demokratiske reformer og med paraplyen som pacifistisk symbol for ønsket om social forandring. Og så er der de ældre - som bruger deres otium til at tage på blind dates!

Doyles egen forkærlighed for Hong Kong, hvor han har tilbragt meget af sin karriere, skinner igennem når han går ud på gader og stræder for at møde byens folk, hvor de er. Imødekommende, i øjenhøjde og med glimt i øjet. Pudsige indfald og løse indtryk fra en kæmpeby i konstant bevægelse mødes indenfor samme, rummelige billede, alt imens massive sociale og politiske omvæltninger rulmer i horisonten.

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.