Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Honning Margrethe og eventyrhaven

En dronning må reddes Læs mere
2018
Animation
88 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Rakuten TV Amazon Prime Viaplay

Animationsfilmen 'Honning Margrethe og eventyrhaven' handler om den rejsende Apollo, som en dag ankommer til kongeriget Eventyrhaven.

Apollo ønsker med sit store hjerte ikke at forstyrre kongedømmets almindelig liv, som ånder alt fred og idyl på tærsklen til jubilæet af Honning Margrethe, men formår at gøre netop det, da han falder i dronningens kusine Wendys fælde.

Der opstår nemlig panik i hele bistadet, da den smukke og elskede Honning Margrethe pludselig bliver kidnappet, og Apollo bliver beskyldt for at stå bag.

Sandheden er dog, at Honning Margrethe bliver holdt fanget af den jaloux og forræderiske hveps Wendys onde medsammensvorne, mens hun lægger skumle planer om at overtage tronen. 

Nu må Apollo med hjælp fra sine nye venner sammen drage ud på en farlig mission for at redde den sande dronning og kongeriget.

'Honning Margrethe og eventyrhaven' er baseret på børnebogen af Antoon Krings, der også er en af filmens to instruktører.

Vi har tidligere set bier på film i de animerede Bee Movie og Bien Maja.

Rating star
3.7
/6
Brugerne
Rating star
2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.