Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Hot Pursuit

To på flugt Læs mere
2015
Action
87 min
Kan streames på
SF Anytime Viaplay iTunes Blockbuster

Filmen 'Hot Pursuit' handler om en streng og regelret politibetjent, der ender på flugt fra både kriminelle mafiamedlemmer og korrumperede politimænd sammen med konen til en mafiaboss.

Reese Witherspoon spiller den kvindelige betjent, som er ude på at bevise sit værd, mens Sofía Vergara spiller narkobossens kone, der bestemt ikke gør det nemt for hende.

Komedie er ikke nyt for Vergara, der måske især kendes fra tv-serien ’Modern Family’, hvor hun i rollen som Gloria Delgado-Pritchett især underholder med sin stærke colombianske accent.

Witherspoon har derimod senest været aktuel i den noget mere seriøse Wild, som hun desuden modtog en Oscar-nominering for. Hun har dog tidligere spillet hovedroller i komedier som Legally Blonde og Just Like Heaven, og har sikkert ikke skulle grave langt efter sin mere humoristiske side.

'Hot Pursuit' er instrueret af Anne Fletcher, der står bag lignende komedier som The Proposal og 27 Dresses. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.8
/6
Brugerne
Rating star
1.6
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.