Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Hotel Europa

Kaos på hotellet Læs mere
2018
Drama
85 min
Kan streames på
Blockbuster

I det satiriske drama 'Hotel Europa' er det 100-årsdagen for begyndelsen på Første Verdenskrig og drabet på Franz Ferdinand, hvor et stort falmende hotel i Sarajevo skal fejre begivenheden.

Flere EU-diplomater tjekker ind på hotellet, og senere på dagen vil en æresgæst ankomme, men fejringen er i fare, da det utilfredse og underbetalte køkkenpersonale truer med en strejke.

Midt i det store kaos er der også en flok journalister på taget for at optage et tv-show. Stemningen på hotellet er anspændt og bliver en skueplads for håb, vold og død.

'Hotel Europa' er baseret på Bernard-Henri Lévys teaterstykke af samme navn, og filmens hovedrolle spilles af Jacques Weber, ligesom i teaterstykket.

Filmens bosniske instruktør står tidligere bag Ingenmandsland, som vandt en Oscar for Bedste Udenlandske Film i 2002. Hoteller har været samlingspunkt i flere film, bl.a. i The Grand Budapest Hotel og Bobby.

Rating star
3.7
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.