Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Hotel Transylvania 2

Ny sæson på monster-hotellet Læs mere
2015
Animation
89 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV Netflix Blockbuster

I animationsfilmen 'Hotel Transylvania 2' er Dracula stadig ejer af et hotel for monstre.

Vampyren har dog lempet reglerne efter at have fået den unge Jonathan som svigersøn, og nu har mennesker også adgang til de luksuriøse omgivelser i Transsylvanien. Men nye bekymringer tynger Dracula. Hans barnebarn, Dennis, er halvt vampyr og halvt mennesker, men viser ingen tegn på førstnævnte.

Derfor inviterer bedstefaren vennerne Frankensteins monster, mumien Murray, varulven Wayne og den usynlige Griffin på besøg, så de kan give familiens yngste en rigtig "monsteruddannelse". Uden varsel dukker Draculas 1.071 år gamle far, Vlad, op og er mildest talt utilfreds med udviklingen af begivenhederne.

Den første Hotel Transylvania var en forfriskende og veloplagt fortælling om, hvordan monstre i virkeligheden er bange for mennesker, selvom det normalt er den anden vej rundt.

Adam Sandler, Selena Gomez og Adam Sandberg lægger igen stemme til hovedkaraktererne i originalversionen, mens komedielegenden Mel Brooks står bag oldefaren Vlads røst.

'Hotel Transylvania 2' vises på både originalsprog og med dansk tale. De danske stemmer leveres bl.a. af Niels EllegaardBenjamin HasselflugMartin BuchRasmus Botoft og Amin Jensen. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
2.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.