Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Humørkortstativ - sælgerens Søn

2002
Komedie
100 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

Den konfliktsky forlagsredaktør Rasmus får vendt op og ned på sin bekvemme tilværelse, da to nye mennesker invaderer hans liv.
Den ene er den søde dyrlæge Emilie, der dumper ned i Rasmus forvirrede tilværelse, netop som hans gamle kæreste Bolette har overtalt Rasmus til at flytte ordentlig sammen og at få det barn, han længe har lovet hende, men egentlig ikke vil have.
Den anden nye person i Rasmus liv er hans nye business-mindede svenske chef, Staffan, der kræver, at Rasmus lægger sin ungdomsven og forfatter af seriøs litteratur ex-punkeren Jack Høst på hylden, til fordel for en gendigtning af nogle populære tyske sex-vejledningsbøger, som den nye chef vil udgive.
Da Rasmus ikke rigtig kan komme i gang, tilbyder Bolette at hjælpe med sex-bøgerne. Det er et makkerskab, Rasmus glemmer at nævne til Emilie, og som Jack er rasende over.

Rating star
2.2
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.