Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Hundeliv

Uro i Udkantsdanmark Læs mere
2016
Dansk
93 min
Kan streames på
SF Anytime Disney+ Blockbuster iTunes

Det danske drama 'Hundeliv' handler om Sofia, der bor sammen med sin halvsøster Olivia i en campingvogn bag familiens bodega et sted i Udkantsdanmark.

Midlerne er få, men ydmygelserne mange for Sofia, der dagligt chikaneres af sin stedfar, mens hendes mor tilsyneladende finder sig i hvad som helst. En dag bliver det for meget, og de to piger iscenesætter en flugt fra deres barske hverdag.

'Hundeliv' følger i sporet på andre danske film, som foregår langt fra storbyerne, og som bl.a. tæller Kunsten at græde i kor, Frygtelig lykkelig, Klumpfisken og Rosita. Dramaet er en barsk men også livsbekræftende fortælling om flugten fra undertrykkelse og jagten på frihed.

Julie Brochorst Andersen fra ungdomsfilmene Hold om mig og You & Me Forever spiller den egenrådige Sofia, mens Simone Lykke har sin første store filmrolle som Olivia. I rollen som eneboeren Adam ses Alexandre Willaume. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.7
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere danske film

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.