Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Hundredefodsrejsen

Restauranter i krig Læs mere
2014
Drama
122 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Rakuten TV Grand Hjemmebio

Filmen 'Hundredefodsrejsen' tager sin begyndelse da familien Kadam må forlade Indien, og rejse til den anden ende af verden for at slå sig ned i en lille fransk bjergby.

Patriarken Papa mener, at den idylliske landsby er det perfekte sted at åbne en familiedrevet restaurant med indiske retter på menuen og med sønnen Hassan som chefkok.

Drømmen møder dog store udfordringer, da den strikse genbo Mallory kommer på banen. Hun ejer den traditionelle franske Michelin-restaurant Le Saule Pleureur, og i hendes øjne er der ikke plads til en ”usofistikeret” restaurant på den anden side af gaden. Snart eskalerer en åben køkkenkrig i den lille by. 

Svenske Lasse Hallström (Mit liv som hund) har for længst etableret sit navn i Hollywood med følsomme dramaer som ’What’s Eating Gilbert Grape’ (1993) og ’The Cider House Rules’ (1999).

Instruktørens nyeste film kan dog bedst sammenlignes med hans ligeledes kulinariske ’Chocolat’ fra 2000, der også handlede om en lille landsbys møde med eksotiske krydderier og de menneskelige relationer, der opstår i kølvandet på smagsoplevelsen.

Britiske Helen Mirren har rollen som den stringente kok, der med næb og klør bekæmper den indiske madinvasion. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.8
/6
Brugerne
Rating star
3.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.