Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The Hustle

Fræk, frækkere, frækkest Læs mere
2019
Komedie
93 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Rakuten TV C More Netflix

Filmen 'The Hustle' er en genindspilning af 'Dirty Rotten Scoundrels' (Fræk, frækkere, frækkest) fra 1988 med Steve Martin og Michael Caine om to svindlere.

Komedien har Rebel Wilson og Anne Hathaway i hovedrollerne som to vidt forskellige kvinder, der har det til fælles, at de begge er fupmagere på jagt efter dyre diamanter og andre værdigenstande.

Bedragerne mødes ganske tilfældigt, men et partnerskab opbygges hurtigt, da den mere erfarne af de to, tager den anden under sine vinger for at lære hende alt om at lyve, snyde og fuppe sig til penge og rigdom.

Sammen har de to yderligere et fælles mål: at snøre en tech-millionær og i sidste ende tage hævn over de mange mænd, der gennem årene har undervurderet dem begge alene på baggrund af deres køn.

The Hustle er nyeste eksempel på en genindspilning, hvor de mandlige hovedroller er skiftet ud med kvinder. Oceans 8 fra 2018 havde ligesom 'The Hustle' Anne Hathaway på rollelisten.

Komedien har også danske Casper Christensen på rollelisten.

 

Rating star
3.7
/6
Brugerne
Rating star
2.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.