Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Hvad gør vi nu?

Vinder af publikumsprisen i Toronto Læs mere
2012
Komedie
110 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Grand Hjemmebio

I 'Hvad gør vi nu?' lever kristne og muslimer et fredeligt liv side om side i et libanesisk landsbysamfund, indtil verdens religionskrige bringer sindene i kog hos især de mandlige indbyggere.

At dæmpe temperamenterne kræver stor opfindsomhed, og det er nu op til byens kvinder at finde en fredelig løsning for at holde sammen på landsbyens efterhånden skrøbelige fællesskab. Resultatet bliver den ene alternative afledningsmanøvre efter den anden - med det formål at distrahere mændenes opmærksomhed - og da kvinderne sætter trumf på, sættes hele byen på den anden ende.

Kvindernes venskab styrkes på tværs af alder, tro og kultur, men da en voldsom tragedie ser ud til at splitte gruppen ad, bliver deres loyalitet og vilje til fred for alvor sat på prøve.

Libanesiske Nadine Labaki, der fik sin instruktørdebut med 'Karamel' i 2007, har instrueret komedie-dramaet, og hun spiller selv en af filmens hovedroller.

'Hvad gør vi nu?' vandt hovedprisen i Toronto, som festivalens publikum kårer.

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.