Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Hyde Park on Hudson

Franklin D. Roosevelt har en affære Læs mere
2013
Drama
94 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

'Hyde Park on Hudson' foregår i juni 1939, hvor Margaret ’Daisy’ Suckley besøger sin fjerne slægtning, den amerikanske præsident Franklin D. Roosevelt, på hans familieejendom i New York for at holde ham med selskab.

Præsidenten og hans legendariske førstedame, Eleanor, tager varmt imod den yngre Daisy, men forholdet mellem Daisy og præsidenten udvikler sig, og de bliver elskere.

Samtidig får præsidenten besøg af det britiske regentpar Kong George VI og Dronning Elizabeth, alt imens Roosevelt forsøger at pleje forholdet til Storbritannien under optakten til Anden Verdenskrig, der bryder ud mindre end tre måneder senere. 

Filmen er baseret på Margaret Suckelys private dagbøger og notater, der blev fundet og udgivet posthumt, og som efter sigende indeholder en del intime detaljer om hendes forhold til præsidenten.

'Hyde Park on Hudson' er instrueret af Roger Michell, der er bedst kendt for den romantiske komedie 'Notting Hill' fra 1999.

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
3.6
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.