Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

I Am Bolt

Dokumentar
160 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Rakuten TV

Verdens hurtigste nulevende mand på det store lærred. Filmen vises med engelske undertekster.

Efter Usian Bolts utrolige bedrift ved De Olympiske Lege og hans efterfølgende optræden på The Late Late Show har hans position i mediebilledet aldrig været større. Så tag med, når stjerner og kendisser går op ad den røde løber til premieren i Londons West End på ’I Am Bolt’.

Verdens hurtigste nulevende mand løber op på det store lærred Picturehouse Entertainment og CinemaxX præsenterer en film om vor tids største sportsstjerne, Usain Bolt. Efter hans utrolige bedrift ved De Olympiske Lege og hans efterfølgende optræden på The Late Late Show har Usain Bolts position i mediebilledet aldrig været større. Så tag med, når stjerner og kendisser går op ad den røde løber til premieren i Londons West End på ’I Am Bolt’.

Usain Bolt er et ikon beundret verden over. Han er en mand, som definerer atletik, ophøjer sport og legemliggør sit hjemland; en mand, hvis kendte lyn-positur er blevet et symbol på den inspiration, han har givet fremtidige generationer. Han er en mand, som vi kender fra væddeløbsbanen - hans fokus, hans smil, hans triumfer, og nu lader I am Bolt os se den virkelige mand bag de tre gange tredobbelte Olympiske guldmedaljer for første gang. Der er adgang til Usain på en måde uden fortilfælde: Han byder os velkommen ind i sit liv som en olympisk legende såvel som en bedste ven, en holdkammerat og en søn.

Oplev på førstehånd og helt tæt på, hvordan det virkelig er at være Usain Bolt - lige fra de opslidende træningsdage med hans utrolige træner og løbehold til turneringerne på verdensscenen; og en hel del er filmet af Usain selv. Se hvordan han overvinder kraftige tilbageslag og udfordringer undervejs, oplev hvordan han tilbringer sin fritid og slapper af med sin sande inderkreds; vennerne og familien.

Instruktørerne af I am Bolt har fået hidtil uindskrænket adgang til alle facetter af Usains liv, både på og af væddeløbsbanen. Hør fra dem, der er tættest på ham - hans forældre, hans agent, hans træner, hans kolleger i atletikken samt selvfølgelig fra ham selv. Dette er den sande Usain - som du aldrig har set ham før. Det er råt, afslørende, glædeligt og inspirerende.

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dokumentarfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.