Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

I Am Number Four

Tre er blevet dræbt før ham ... Han er nummer fire Læs mere
2011
Action
105 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster

I 'I Am Number Four' er John (Alex Pettyfer) en helt speciel teenager, der gemmer sin egentlige identitet for at passe ind med gymnasiets øvrige elever.

Sammen med sin værge og beskytter, Henri (Timothy Olyphant), er John på flugt fra en mystisk dødspatrulje, som er udsendt fra en fjern planet for at udrydde de sidste ni overlevende fra planeten Lorien.

John tilhører en helt speciel race af supervæsner, der besidder overnaturlige kræfter. Tre af hans slags er allerede blevet dræbt - han er nummer fire.

John og Henri slår sig ned i den lille flække Paradise, Ohio, og bereder sig på endnu et kort ophold inden de må flygte videre. Denne gang går det dog anderledes, da John møder Sarah, der er lige så ensom som ham selv.

'I Am Number Four' har elementer fra både ’Twilight’ til ’X-Men’ og er instrueret af D. J. Caruso, bedst kendt for sin Hitchcock-inspirerede thriller ’Disturbia’ (2007).

Rating star
4.9
/6
Brugerne
Rating star
2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere science fiction-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.