Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

I dine hænder

Dansk drama med Peter Plaugborg Læs mere
2015
Drama
88 min
Kan streames på
SF Anytime DRTV Blockbuster

Filmen 'I dine hænder' handler om den unge sygeplejerske, Maria, der lever et isoleret liv i København.

Maria har en forkærlighed for Niels, en ung, uhelbredeligt syg mand, som bor på det plejehjem, hvor hun arbejder. I takt med, at hans kropsfunktioner sætter ud, vokser den unge mands sorg og afmagt over for sygdommen til et altoverskyggende ønske om aktiv dødshjælp.

Familien afstår fra at hjælpe, men Maria indvilliger i at ledsage Niels til Schweiz, hvor han kan få professionel hjælp til at gøre en ende på sit liv. Sammen drager de ud på en rejse, der ikke alene bringer dem tættere på hinanden, men også på hver deres respektive drømme.

'I dine hænder' er et dansk drama af den debuterende instruktør Samanou Acheche Sahlstrøm. Niels spilles af Peter Plaugborg, der senest har været aktuel i filmene Skammerens datter og Idealisten. Rollen er en ny udfordring for den alsidige skuespiller, der spiller over for svenske Lisa Carlehed. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
4.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.