Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

I Feel Pretty

Amy Schumer er den smukkeste Læs mere
2018
Komedie
110 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV Blockbuster

'I Feel Pretty' handler om Renee, en helt almindelig newyorker i 30erne, der drømmer om et glamourøst arbejde og den store kærlighed, men desværre lider af så lavt et selvværd, at hun aldrig lykkes med noget.

Renee er overbevist om, at hendes liv ville blive bedre, hvis bare hun var smukkere. Og så sker det! En dag slår Renee hovedet til en spinning-time, og da hun vågner, ser hun pludseligt sig selv som toplækker – faktisk intet mindre end gudeskøn.

Det nye ”forvrængende” selvbillede betyder, at Renee fra dag til dag opnår en frygtløs selvtillid, der på rekordtid giver hende en kæmpe forfremmelse, nye smarte veninder og opmærksomhed fra alle de mænd, der plejede at ignorere hende.

Men midt i hendes selvrealisering mister Renee også langsomt kontakten til, hvem hun engang var, og rundt om hjørnet venter øjeblikket, hvor Renee må opdage, at hun udadtil er den samme pige som altid. 

'I Feel Pretty' har en af USA’s mest populære kvindelige komikere, Amy Schumer (Trainwreck), der er kendt for sin forfriskende fandenivoldsk tilgang til emner som feminisme, køn, krop og sex, i hovedrollen.

Komedien byder udover Schumer på Michelle Williams i en stor birolle, mens det er instruktørparrets spillefilmsdebut efter at have skrevet manus til filmene Single i New York og Elsk mig igen. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Rating star
3.6
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.