Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

I Give It a Year

Efter hvedebrødsdagene Læs mere
2013
Romantik
97 min

I 'I Give It a Year' var det kærlighed ved første blik, da Nat og Josh mødtes, og kort tid efter blev det umage par gift ved et drømmebryllup.

Men hverken familie, venner eller præsten synes overbeviste om, at ægteskabet ville holde mere end et år. Nu er det første år snart gået, og de store forskelle kan ikke længere ignoreres.

Nat er perfektionist og karrieremenneske, mens den fallerede forfatter, Josh, kan kategoriseres som et rodehoved. Ingen af de to ønsker dog at give op, så da Joshs eks-kæreste og Nats nye charmerende amerikanske klient begynder at gøre kur, udvikler tingene sig i en skæv retning.

'I Give It a Year' er en slags anti-romantisk komedie, der starter, hvor de fleste romantiske film ender.

Filmen er produceret af folkene bag 'Bridges Jones' Diary' og 'Love Actually', samt instrueret og skrevet af Dan Mazer, der blev et navn som manuskriptforfatter på komedierne 'Borat' og 'Brüno' - begge med Sacha Baron Cohen.

'I Give It a Year' har Rose Byrne fra 'Bridesmaids' og Rafe Spall fra 'Life of Pi' i rollerne som Nat og Josh, mens Anna Faris (The Dictator) og Simon Baker (The Devil Wears Prada) spiller de menneskelige fristelser.

Rating star
3.6
/6
Brugerne
Rating star
3.6
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere romantiske film

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.