Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

I kærlighedens navn

Frivilligt tvangsfjernet Læs mere
2013
Dokumentar
80 min

I dokumentarfilmen 'I kærlighedens navn' er drømmen om den perfekte familie omdrejningspunktet.

Filmen følger nogle amerikanske, utilpassede unge, der med deres forældres samtykke er blevet tvangsfjernet fra deres hjem og anbragt på en opdragelsesanstalt midt i Utahs ørken - langt væk fra Hollywoods glamourøse liv og forstædernes middelklasseidyl.

Fortællingen om teenagerne, der ikke har levet op til deres forældres forventninger, flettes sammen med instruktørens personlige refleksioner over middelklasseidealet og hans egen opvækst.

’I kærlighedens navn’ er instruktøren og forfatteren Jon Bang Carlsens 42. film og den er et eksempel på den særegne filmstil, han har udviklet gennem årene, hvor fiktion og dokumentarisme kombineres.

Den såkaldte iscenesatte dokumentarisme, rekonstruerer udsnit af virkeligheden og skaber en poetisk og subjektiv repræsentation af en given situation. Hans mest kendte værk er dog fiktionsfilmen ’Ofelia kommer til byen’ fra 1985.

Rating star
3
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dokumentarfilm

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.