Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

I trygge hænder

En nyfødts usikre fremtid Læs mere
2019
Drama
110 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster

Det franske drama 'I trygge hænder' handler om den nyfødte Theos, hvis usikre fremtid ligger i de sociale myndigheders hænder, da han overdrages til adoption straks efter fødslen.

Samtidigt har den ufrivilligt barnløse Alice kæmpet i ti år for at blive mor, så da hun endeligt får sat i udsigt, at hun er udvalgt som Theos adoptivmor, får følelserne frit løb.

Men da den biologiske mor har to måneder, hvor hun kan fortryde sin svære beslutning, er det ikke kun Theos skæbne, der er i spil…

'I trygge hænder' er et drama om familie - både den biologiske og den tilvalgte. I samme genre har vi sidst haft film som Mother and Child, mens et andet klassisk eksempel er 'Losing Isaiah' med Halle Berry og Jessica Lange.

Hovedrollerne i 'I trygge hænder' sppilles af Sandrine Kiberlain, Gilles Lelouche og Élodie Bouchez, som tidligere har spillet med i hhv. Mademoiselle Chambon, C'est la vie og 'Englenes drømmeliv'. 

Rating star
3.3
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.