Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Idiot Prayer - Nick Cave Alone at Alexandra Palace

Musik
118 min

Nick Cave spiller sine sange solo ved klaveret i en særlig autentisk og intens optræden. Repertoiret strækker fra det tidlige Bad Seeds og Grinderman, helt igennem til den seneste Nick Cave & the Bad Seeds album, Ghosteen.

Filmen indeholder bla. Into My Arms, The Mercy Seat, Higgs Boson Blues og Girl In Amber. Den er optaget i juni 2020 og oprindeligt udviklet som en online begivenhed, men redesignet til det store lærred i en ´extended cut´ version med fire helt nye numre.

Optaget samtidig med at Storbritannien langsomt kom ud af lockdown, er indspilningen blevet opfattet som en reaktion på indespærring og isolation af de foregående måneder. En souvenir fra et mærkeligt og usikkert øjeblik i historien.

Eventet blev filmet af den prisvindende filmfotograf Robbie Ryan (The Favorite, Marriage Story, American Honey) i Alexandra Palace's fantastiske West Hall. Det blev redigeret af Nick Emerson (Lady Macbeth, Emma, ​​Greta), og musikken blev indspillet af Dom Monks. Vises uden undertekster, koncerten består udelukkende af musik og sang.

Rating star
3.7
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere musikfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.