Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

If

Stjerefyldt film fra John Krasinski Læs mere
2023
Fallback image

Det er endnu ikke meget, vi ved om John Krasinskis film 'If', hvor han agerer både instruktør, skuespiller, forfatter og producer. Bl.a. står filmens genre og handling endnu hen i det uvisse.

Rollelisten byder bl.a. på en 'The Office'-genforening, da Krasinski har hyret sin kollega Steve Carell, der som bekendt spillede den pinlige chef Michael Scott i komedieserien, mens Krasinski her var den joviale Jim Halpert.

Det spændende hold af skuespillere byder endvidere på Deadpool-stjernen Ryan Reynolds, Phoebe Waller-Bridge fra bl.a. serien 'Fleabag' og den kommende Indiana Jones 5 samt Alan Kim fra Minari.

Videre finder man Cailey Fleming ('The Walking Dead'), Fiona Shaw ('Killing Eve') og Louis Gossett Jr. ('Watchmen', An Officer and a Gentleman).

Filmdatabasen IMDb har endnu ingen officiel plotbeskrivelse af filmen, men filmen er øjensynligt baseret på Krasinskis egen idé om et barns rejse for at genfinde sin fantasi

Krasinski har også siddet i instruktørstolen på de populære gysere A Quiet Place og A Quiet Place 2.

Mere information følger...

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.