Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Imposter

Bedrageren over dem alle Læs mere
2012
Dokumentar
94 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

I dokumentaren 'The Imposter' havde den unge franskmand Frédéric Bourdin allerede en lang række identitetstyverier bag sig, da han overbeviser de sociale myndigheder om, at han i virkeligheden er en 16-årig amerikansk dreng ved navn Nicholas Barclay.

Tre år tidligere blev Barclay kidnappet, og Bourdins rollespil er så overbevisende, at hverken politiet, FBI eller drengens forældre aner uråd.

Men privatdetektiven Charlie Parker fornemmer, at der er en hemmelighed, som ikke tåler dagens lys, og han sætter sig for at finde ud af, hvad der i virkeligheden skete med den forsvundne dreng.

Dokumentaren 'The Imposter' viser interviews med de implicerede i den opsigtsvækkende politisag, der fandt sted i 1997. Sideløbende vises flere af begivenhederne som rekonstruktioner med skuespillere.

Bart Layton debuterer som spillefilmsinstruktør med 'The Imposter', der blev fremhævet ved Sundance Film Festival i Utah, og som modtog en pris på filmfestivalen i Miami.

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
3.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dokumentarfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.