Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Indignation

Baseret på bogen af Philip Roth Læs mere
2016
Drama
110 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Viaplay Rent & Buy

I filmen 'Indignation' får den intelligente, jødiske arbejdersøn Marcus Messner mulighed for at starte på et konservativt universitet i Ohio, hvorved han undgår at skulle deltage i Korea-krigen.

Marcus er trods sin flittige tilgang til lektier og lærdom en antiautoritær ung mand, der ikke finder sig i, hvad han mener, er uretfærdigheder fra universitetets undervisere og i særdeleshed dekanen, der udfordrer hans grundsyn.

Samtidig står Marcus over for sin første forelskelse, da den smukke Olivia viser interesse, men hun gemmer på en hemmelighed, og snart står han overfor en svær beslutning, der kan få store konsekvenser for fremtiden.

Hovedrolleindehaver Logan Lerman viser nye sider af sit talent, og især samspillet med Sarah Gadon og Tracy Letts som hhv. flamme og dekan er værd at fremhæve.

'Indignation' er et drama baseret på Philip Roths roman om de svære ungdomsår i efterkrigstidens USA, der præges af Korea-krigen og en rasende udvikling i samfundet. Roths bøger er tidligere blevet filmatiseret, bl.a. The Human Stain, og den næste i rækken er En amerikansk drøm. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
4.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.