Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Inherent Vice

The Big Lebowski møder L.A. Confidential Læs mere
2015
Drama
148 min
Kan streames på
SF Anytime Google Play Blockbuster Rakuten TV Viaplay iTunes

I filmen 'Inherent Vice' bliver den stofmisbrugende privatdetektiv Larry "Doc" Sportello kontaktet af sin ekskæreste Shasta. Den sexede unge kvinde overtaler Doc til at kigge nærmere på en mulig kidnapning af ejendomsmogulen Michael Wolfman, men inden længe er det Shasta selv, der er forsvundet fra jordens overflade.

Nu må den konstant skæve hippie dykke ned i L.A.'s syrede underverden fuld af letpåklædte kvinder, nazister, spioner og lyssky tandlæger. Alt imens gør den aggressive og konservative politimand, Bigfoot Chester, livet sværere for Doc, der i bund og grund blot ønsker at nyde 70ernes fede groove.

Paul Thomas Andersons (Boogie Nights) nyeste værk er en syret komedie, der låner kærligt fra film noir-traditionens hårdkogte univers tilsat et strejf af 'The Big Lebowski'. Filmen er baseret på Thomas Pynchons roman (på dansk: 'Naturlige mangler') og byder på et imponerende cast ført an af Joaquin Phoenix.

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.