Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Insomnia

2002
Drama
118 min

Will Dormer (Al Pacino) er en gammel, garvet kriminalkommisær fra L.A., der sammen med sin makker, Hap, rejser til en lille by i Alaska for at undersøge det rædselsfulde mord på en 17-årig pige.

I det nordligste USA, hvor solen aldrig går ned, kommer Dormer og Hap hurtigt tæt ind på den hovedmistænkte – eneboeren og forfatteren Finch (Robin Williams) – men under overvågningen på en tåget strand, forsvinder Finch i disen og idet han flygter, lyder et skud og Hap dræbes.

Martret af skyldfølelse og sorg over sin makkers død, som han selv har forvoldt, lader Dormer sig rive med i et psykologisk spil mod den tikkende bombe der lurer i den flegmatiske Finch. Da en uerfaren, men kløgtig lokal politikvinde blander sig i efterforskningen, spindes Dormer kun yderligere ind i Finch´ manipulerende spind, for Finch har, som det eneste vidne, noget på Dormer, der i forvejen har problemer med Internal Affairs.

'Insomnia' er instrueret af Christopher Nolan.

Rating star
4
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.