Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Insurgent

Efter 'Divergent'... Læs mere
2015
Action
119 min
Kan streames på
SF Anytime HBO Max iTunes Blockbuster Viaplay Rakuten TV

Filmen 'Insurgent' fortsætter historien om Tris Prior, der kæmper for at finde sin plads i et post-apokalyptisk samfund.

I kølvandet på den tidligere films begivenheder, lurer der krig mellem de forskellige faktioner, og Tris må endnu engang konfrontere sine indre dæmoner, mens hun kæmper mod en magtfuld alliance, der truer med at splitte hendes samfund ad.

Science fiction-filmen 'Insurgent' er baseret på Veronica Roths succesfulde og populære roman af samme navn og er film nummer to i serien. Den første film, Divergent, indtjente 288 mio. dollars på verdensplan.

Handlingen udspiller sig i et brutalt fremtidsunivers, hvor mennesket er reduceret til en brik i et udspekuleret spil - en præmis der nemt kan sammenlignes med andre ungdomsorienterede filmatiseringer som fx The Hunger Games og The Maze Runner.

Hovedrollen Tris Prior spilles endnu engang af Shailene Woodley, der allerede inden Divergent-serien havde vundet anerkendelse med sin anmelderroste præstation i The Descendants. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
3.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere science fiction-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.