Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Interstella 5555: The 5tory of the 5ecret 5t

Sci-fi møder hi-fi i den verdenskendte franske houseduo Daft Punks 'Interstella 5555: The 5tory of the 5ecret 5tar 5ystem' – en magisk animationsfilm baseret på gruppens banebrydende Discovery album fra 2001 og fortalt helt uden brug af dialog. I stedet er der flippede farver, manga, og electropop for fuld udblæsning. Så hop i de elektriske boogiesko og rock med på fede hits som 'One More Time' og 'Harder, Better, Stronger, Faster'. Det er anime. Det er musik. Det er kult. I en film, der forlanger at blive set på det store lærred!

En skrupelløs og pengegrisk pladeselskabschef kidnapper et technoband af blåhudede rumvæsner, frarøver dem deres identitet, forvandler dem til en upersonlig, robotagtig hitmaskine og smider dem ud foran et intetanende og ellevildt jordisk publikum. I takt med at de spiller den ene mere prangende koncert efter den anden, må de kæmpe for at genvinde deres egne personligheder og slippe fri fra kløerne fra den onde musikindustri.

Bar før filmen fra kl. 20.00.
Rating star
5
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.