Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Iron Sky

Nazi-angreb fra Månen Læs mere
2012
Science Fiction
93 min
Kan streames på
SF Anytime Amazon Prime Blockbuster

Filmen 'Iron Sky' er en science fiction-komedie om nazister fra månen.

Da Anden Verdenskrig slutter i 1945, lykkedes det en flok nazister at slippe helskindet fra Tyskland, og flygte til Månen, hvor de bygger en base.

Her oplærer de deres børn i nazistiske ideologier og opruster til den dag, de igen vil forsøge at overtage verdensherredømmet. Det er år 2018, og den dag er kommet.

Jorden står overfor en invadering fra rummet. Nazisterne er dukket op fra deres skjul på månen, og nu må hele verden atter kæmpe imod fascisterne.

'Iron Sky' er den hidtil dyreste finske produktion til dato. Den har kostet ca. 7.5 millioner euro at producere, og det er fans af konceptet, der har bidraget med den ene af millionerne.

Instruktøren Timo Vuorensela debuterer med sin første internationale spillefilm og er til daglig forsanger i et finsk metal-band.

'Iron Sky' blev vist første gang på filmfestivalen i Berlin i år og blev, efter pres fra sociale medier og fans, hevet til Danmark.

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere science fiction-film

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.