Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Irrational Man

Små og store forbrydelser Læs mere
2015
Drama
96 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Viaplay

Titlen 'Irrational Man' dækker over karakteren, Abe, der netop er startet som filosofiprofessor på universitetet i delstaten Rhode Island.

Professorens omdømme er i bedste fald diskutabelt. Hvor nogle finder hans kontroversielle stil upassende i det akademiske miljø, falder andre for hans kombination af charme og en god portion weltschmerz.

Men Abes psykologiske tilstand er ikke optimal, og da han overhører en uretfærdighed, beslutter han sig for at tage affære og på den måde finde en mening med livet. Gerningen kan måske også imponere hans smukke og intelligente elev, Jill.

Woody Allen har skrevet og instrueret film nært beslægtet med 'Crimes and Misdemeanors' og Match Point. Den mere komiske udgave af sidstnævnte er måske mest rammende for fortællingen om en karakter i eksistentialistisk krise, der dog stadig finder tid til at imponere det modsatte køn.

Joaquin Phoenix spiller den filosofiske professor, imens Emma Stone for anden gang i træk er den kvindelige hovedrolle i en Woody Allen-film efter sidste års Magic in the Moonlight. Med 'Irrational Man' instruerer Woody Allen sin 45. spillefilm.

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.