Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

It Comes at Night

Hold døren lukket Læs mere
2017
Thriller
97 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Rakuten TV Paramount+

Den uhyggelige thriller ‘It Comes at Night’ følger Paul, hans hustru og deres 17-årige søn, der har isoleret sig dybt inde i en skov, fordi en ukendt trussel terroriserer verden.

Familiens hverdag præges af strenge regler og rutiner i håb om overlevelse, men da et desperat ungt par og deres fem-årige søn søger deres hjælp, bliver tilværelsen sat på en vanskelig prøve.

I fællesskab prøver familierne at overleve, selvom paranoia og mistro lurer under overfladen. Samtidig med at den skrækindjagende fjende kommer nærmere og nærmere, går det op for Paul, at prisen for at beskytte sine kære er ubehagelig høj.

Joel Edgerton (The Gift) og Christopher Abbott (Girls) spiller de to mandlige hovedroller, mens instruktøren Trey Shults af de internationale medier allerede spås en stor karriere.

’It Comes at Night’ tager et nærmere kig på temaet frygt, dommedagsatmosfæren og på at se sine dæmoner i øjnene. Genremæssigt befinder filmen sig et sted mellem gys og intenst familiedrama.

Rating star
3.2
/6
Brugerne
Rating star
3.6
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Flere gyserfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.