Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Jackie

Natalie Portman som præsidentfrue Læs mere
2017
Drama
100 min
Kan streames på
SF Anytime Google Play Rakuten TV Blockbuster Grand Hjemmebio HBO Max

Det biografiske portræt 'Jackie' handler om førstedamen Jacqueline Kennedy. Filmen foregår i øjeblikket op til mordet på John F. Kennedy, den 22. november 1963, og de følgende dage.

Jackie forsøger i dagene efter mordet at navigere sin egen og børnenes sorg, alt imens hun er samlingspunkt for en hel nations tragedie.

Her etablerer hun også Camelot-referencen om sin mands embedsperiode.Hun brugte udtrykket, der henviser til den kendte legende om Kong Arthur og Ridderne af det runde bord, i et interview umiddelbart efter præsidentens død.

Natalie Portman, der modtog en Oscar for sin præstation i Black Swan, portrætterer den ærbødige præsidentfrue med præcision og elegance, og det har belønnet hende med en Oscar-nominering. Derudover spiller danskeren Caspar Phillipson John F. Kennedy, og der skulle ikke meget make-up til, før han lignende en næsten tro kopi af den amerikanske præsident. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.7
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.