Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Jeg - en filmamatør

'Jeg - en filmamatør' følger fabriksarbejderen Filip, der køber et 8 mm-kamera for at filme sin nyfødte datter. Inden længe er han så optaget af sin nye hobby, at han filmer alt, hvad der bevæger sig. Han bliver udnævnt til fabrikkens officielle filmfotograf, og en af hans film modtager en pris ved en amatørfilm-konkurrence.

I takt med at hans kreative talent udvikler sig, vokser også hans interesse for at registrere virkeligheden som den er, og ikke som den hævdes at være fra officiel side. Hermed kommer han på konfrontationskurs med fabriksledelsen. Han får desuden problemer på hjemmefronten, hvor hans kone er ved at være grundigt træt af hans altopslugende interesse.

Samtidig med at Filip registrerer livet omkring sig, mister han grebet om sit eget liv og bliver isoleret i forhold til familie, venner og kollegaer. Kopien ‘hopper’ desværre en smule i nogle sekvenser.
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.