Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Jeg er Ingrid

Ingrid Bergmans liv Læs mere
2015
Dokumentar
114 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster iTunes

Dokumentaren 'Jeg er Ingrid' handler om den svenske skuespiller, Ingrid Bergman, der i ville være fyldt 100 år den 29. august 2015.

I foråret 2011 mødes instruktøren Stig Björkman med Bergmans datter, Isabella Rossellini, som foreslår ham at han laver "en film om mor". Gennem Isabella får han mulighed for at fortælle Ingrids historie gennem hendes egne ord og billeder.

Den syvdobbelt nominerede og tre gange Oscar-vindende Ingrid Bergman var en af de mest talentfulde skuespillerinder i Hollywoods guldalder med uforglemmelige præstationer i film som Michael Curtiz’ Casablanca, George Cukors 'Gaslys' og hjemme på svensk grund i Ingmar Bergmans 'Høstsonaten' fra 1978.

'Jeg er Ingrid' giver gennem aldrig tidligere sete private optagelser, notater, breve, dagbøger og interviews med hendes børn et indblik bag facaden i en ung svensk piges bemærkelsesværdige liv. Skuespilleren Alicia Vikander lægger stemme til.

Et liv som skulle bevæge sig fra en stilfærdig karriere i hjemlandet til international berømmelse og anerkendelse.

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
4.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dokumentarfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.