Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Jersey Boys

Clint Eastwood & The Four Seasons Læs mere
2014
Drama
134 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster Rakuten TV

Filmen 'Jersey Boys' foregår i 1960erne i New Jersey. De tre venner Frankie Valli, Tommy DeVito og Nick Massi er godt på vej til at blive kriminelle på fuldtid, men vælger i stedet at gå målrettet efter drømmen om at blive musikere.

Da sangskriveren Bob Gaudio bliver del af bandet, skifter de navn til ’The Four Seasons’, og med Frankies karismatiske lyse stemme i front, er de fire unge mænd snart en hit-sensation i de amerikanske radioer.

Men desværre kommer man ikke til tops i underholdningsindustrien uden at skabe sig et par lyssky kontakter, og kvartetten må ikke alene slås med pladeselskaber, forventninger og interne stridigheder, men også med selve mafiaen. 

Clint Eastwood har som instruktør kastet sig over endnu en biografi, men modsat de forrige portrætter af Nelson Mandela i ’Invictus’ (2009) og J. Edgar Hoover i ’J. Edgar’ (2011) indeholder filmen, om popstjernen Frankie Valli, en del flere dansetrin, skrigende fans og langt mere musik.

’Jersey Boys’ bygger på Broadway-musicalen af samme navn, og som forsangeren med den ikoniske røst ses John Lloyd Young, der spillede den samme rolle på scenen i over to år og vandt en Tony Award for sin præstation. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere musikfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.