Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Jimmy's Hall

Kirken versus kunsten Læs mere
2015
Drama
109 min
Kan streames på
Blockbuster

'Jimmy's Hall' handler om den politiske aktivist Jimmy Gralton, der i 1930ernes Irland etablerer et forsamlingshus, hvor der er plads til læring, dans og kunst.

Landsbyens religiøse overhoveder er dog ikke glade for det nye forsamlingssted, og vil gå langt for at få lukket stedet ned. Snart må Jimmy og hans nærmeste træffe et valg: Vil de lade kirken bestemme, eller vil de danse som frie mennesker?

Dramaet er instrueret af den britiske mesterinstruktør Ken Loach, der har film som 'Kes', 'Sweet Sixteen' og 'Vinden der ryster kornet' på samvittigheden. 

Som de fleste Loach-film er 'Jimmy's Hall' en fortælling med en samfundskritisk agenda - denne gang den katolske kirkes dominans i Irland. Den relativt ukendte Barry Ward spiller hovedrollen som Jimmy Gralton, og manuskriptet er skrevet af Loachs faste samarbejdspartner Paul Laverty. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.7
/6
Brugerne
Rating star
3.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.