Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Joe

Nicolas Cage tager ansvar Læs mere
2014
Drama
117 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Viaplay

Filmen 'Joe' handler om hovedkarakteren af samme navn. Han er tidligere kriminel, der har afsonet en fængselsstraf og nu forsøger at leve en stille tilværelse som sjakbajs om dagen, mens dagens sene timer skylles ned med alkohol og tung melankoli.

Trods et hidsigt temperament undgår han konflikter, men det ændrer sig, da den 15-årige Gary starter i lære. Garys far, Wade, der er endnu mere alkoholiseret end Joe, lader sin tyranniske og voldelige natur gå ud over sønnen. 

Joe ser stort potentiale i Gary og beslutter sig for at træde i karakter og blive en slags rollemodel for den unge dreng. Også selvom det kræver, at han viser sine mindre rare sider. 

Oscar-vinderen Nicolas Cage er en mand med mange facetter, hvilket desværre også har betydet film af tvivlsom kvalitet. Med dramaet ’Joe’ nærmer Cage sig atter det materiale, som har kendetegnet karrierens højdepunkter.

I rollen som den unge Gary ses kæmpetalentet Tye Sheridan, der allerede har imponeret i ’The Tree of Life’ (2011) og ’Mud’ (2012). (copyright: kino.dk)

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Rating star
4.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.