Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Johnny English slår til igen

Mr. Bean i spion-komedie Læs mere
2018
Action
88 min
Kan streames på
Viaplay

Spion-komedien Johnny English slår til igen er tredje film i serien om den klodsede hemmelige agent. Rowan Atkinson vender tilbage i hovedrollen, som han oprindeligt spillede i Johnny English og efterfølgeren Johnny English – født på ny.

Efter et cyber-angreb afslører identiteterne på alle undercover agenter i Storbritannien, tvinges den patriotiske Johnny English ud af pension for at jage hackeren og redde England. Som et led i hans mission må Johnny finde sig til rette med ny teknologi for at fuldføre hans mission – bl.a. virtual reality.

Johnny English er en mand med meget få færdigheder og en tendens til at latterliggøre sig selv og alle omkring ham pga. hans lave intelligens og uheldige natur.

Udover 'Rowan Atkinson' vender Ben Miller også tilbage som den langt mere kompetente Bough fra den originale film.

Filmen og dens forgængere er bl.a. en parodi af den ikoniske James Bond-serie. Hovedkarakteren har også mange ligheder med Atkinsons populære Mr. Bean-karakter. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
2.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.