Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The Journey

Politisk konflikt i Nordirland Læs mere
2018
Drama
94 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

Det historiske drama 'The Journey' fortæller den sande historie om et ekstraordinært møde mellem to uforsonlige fjender på hver sin side af den brutale konflikt i Nordirland. 

Irerne og briterne har samlet de politiske fraktioner fra Nordirland i St. Andrews i Skotland for at diskutere en banebrydende fredsaftale. Pludselig anes en mulighed for fred efter mange år med the troubles, som de voldsomme uroligheder bliver kaldt.

Den sidste brik i spillet er at få overbevist to gamle dødsfjender, politikeren og præsten fra Democratic Unionist Party Ian Paisley og Sinn Fein-politikeren Martin McGuinness, om at lede landet sammen. Men de to ledere vil ikke engang tale direkte sammen. 

Heldigvis spiller skæbnen ind, da et uvejr afbryder fredsforhandlingerne og tvinger Ian Paisley og Martin McGuinness til at eskortere hinanden på en køretur gennem landet. Nyt håb om fred øjnes.

'The Journey' er både et politisk drama og et historisk indblik i en af filmhistoriens altid givende konflikter. En konflikt der tidligere har affødt værker som In the Name of the Father og senest Bag fjendens linjer.

I de to bærende roller ses Timothy Spall, der bl.a. har medvirket i dramaet The Party, og Colm Meaney fra bl.a. One Chance.

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Rating star
2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.