Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Jupiter Ascending

Kaos i kosmos Læs mere
2015
Science Fiction
127 min
Kan streames på
SF Anytime Google Play Blockbuster Viaplay iTunes Rakuten TV

I science fiction-filmen ’Jupiter Ascending’ er Jupiter Jones ikke som alle andre. Da hun blev født, lå det i stjernerne, at hun var skabt til noget stort.

Selv fornemmer og drømmer den voksne Jupiter også om mere end det job som rengøringshjælp, hun er endt i. Først da hun møder den syntetisk fremstillede Caine, der er tidligere jægersoldat, præsenteres Jupiter for den skæbne, der er hende bestemt i himmelrummet. Samtidig går det op for den unge kvinde, at en hensynsløs hersker er ude på at myrde hende.

'Jupiter Ascending' er den nyeste science fiction-film af genreeksperterne Andy og Lana Wachowski. Søskendeparret skabte den banebrydende Matrix-trilogi, kultfilmen Speed Racer og den ambitiøse Cloud Atlas sammen med Tom Tykwer.

Med Jupiter Ascending fortsætter de i den fremtidsskildrende genre, og de har selv skrevet historien.

Mila Kunis (Black Swan) har titelrollen, mens den action-vante Channing Tatum spiller det syntetiske menneske, Caine. I birollerne ses bl.a. Eddie Redmayne, Sean Bean og Douglas Booth. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.5
/6
Brugerne
Rating star
2.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere science fiction-film

Flere actionfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.