Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Just a Gigolo

'Just a Gigolo' foregår i det dekadente Tyskland efter 1. verdenskrig. En ung Bowie giver den som Paul Ambrosius von Przygodski – en aristokratisk, preussisk krigshelt, der kæmper for at reetablere sit liv efter krigen.

Arbejdsløsheden får Paul til at springe ud som gigolo for ældre, rige krigsenker – en af dem spillet af en aldrende Marlene Dietrich . Rollen som baronesse von Semering blev desværre Dietrichs sidste, men med Bowie har hun et stærkt partnerskab på lærredet. Man mærker, hvordan de begge lukrerer på et image som androgyne sexsymboler, der mestrede iscenesættelsen – begge med rødder i Berlins forfald og konstante forandring.

En lille anekdotisk spoiler: I virkeligheden nåede de to aldrig at møde hinanden. Bowie blev forhindret i at tage til Paris, hvor Dietrich levede i isolation, og optagelserne af de to blev derfor indspillet enkeltvis og siden klippet sammen.
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.