Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Just Like Our Parents

'Just Like Our Parents' er et gnistrende familiemelodrama uden klichéer – ja, det er muligt! – og en klog film om livsvalg og kvindens rolle®.

Den smukke og let forbitrerede Rosas liv står i kompromisets tegn med moderskabets pligter. Hendes to piger kræver deres, på jobbet bliver hun sat til vægs af alfahannerne, og hendes affældige kunstnerfar kommer rendende med kufferter med ting, der måske er kunst, måske skrald. Det sidste, Rosa har brug for, er en utro ægtemand, en kræftdiagnose i familien – og at hendes niece skal flytte ind og begynde at kritisere Rosa for småborgerlighed. Og hun overkommer det hele!

Men da hendes mor en dag nonchalant afslører, at Rosa er produktet af en affære med en af landets førende politikere, beslutter Rosa sig for at bryde med sine vante forpligtelser. ‘Just Like Our Parents’ har stof til et helt års telenovela’er, men det hele er fortalt realistisk og uden lette klichéer – en imponerende præstation af instruktør Laís Bodansky.

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.