Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Kærlighed i koleraens tid

Romantisk drama baseret på Gabriel García Márquez' roman Læs mere
2008
Drama
138 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

'Love in the Time of Cholera - Kærlighed i koleraens tid' er et romantisk drama med Javier Bardem (No Country for Old Men) baseret på Gabriel García Márquez roman.

Efter Harry Potter kastede den britiske instruktør Mike Newell sig over en af nyere tids største bestsellerromaner 'Kærlighed i koleraens tid'.

At historien om det unge forelskede par, Florentina og Fermina, der måtte vente 53 år, 7 måneder og 11 dage på af få hinanden først filmatiseres 22 år efter bogens udgivelse, vidner om en fortælling, som længe har været spået ufilmatiserbar.

Men takket være Newells og manuskriptforfatter Ronald Harwoods ('Pianisten' og 'Dykkerklokken og sommerfugen') fortrolighed med forlægget, er det umulige blevet muligt, og resultatet et storslået, romantisk drama med Hollywoods nye latinamerikanske førsteelsker, Javier Bardem, i hovedrollen.

'Kærlighed i koleraens tid' er med i Biografklub Danmark.

Rating star
3.1
/6
Brugerne
Rating star
2.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.