Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Kærligheden flytter ind

Witherspoon som single mor Læs mere
2017
Komedie
97 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster Rakuten TV Viaplay

Den romantiske komedie 'Kærligheden flytter ind' handler om datteren af en succesfuld filminstruktør, hvis liv ændrer sig, da hun må starte forfra i Los Angeles efter seperationen fra sin mand. Før hun ved af det, er tre yngre mænd med ambitioner i filmverdenen rykket ind i hendes gæstehus. 

Nu må Alice finde ud af at balancere sin nye karriere og det at være single-mor med en ny flirt – i en alder af 40 år. Samtidigt må de unge filmskabere finde ud af, hvor deres prioriteringer egentligt ligger. 

Dramaet begynder rigtigt, da Alices mand også kommer til L.A., mens hendes gæster er overbevist om, at han er dårligt nyt.

'Kærligheden flytter ind' er en klassisk romantisk historie med et tvist, og de tre unge mænd tilføjer komiske elementer i stil med tv-serien 'Entourage'.

Mor-datter holdet Nancy Meyers og Hallie Meyers-Skyer står i spidsen som hhv. producer og instruktør. Nancy Meyers er bekendt med den romantiske komedie genre og er bl.a. kendt for The Intern, The Holiday og Somethings Gotta Give. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Rating star
2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.