Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Kammerater!

Massakre i USSR Læs mere
2021
Drama
120 min

Det historiske drama 'Kammerater!' handler om Ludmila, der er en trofast opretholder af det kommunistiske regime og dets idealer.

Ludmila er medlem af det lokale kommunistparti i Novocherkassk, USSR i 1962. Hun foragter oppositionen, men under en arbejdsstrejke på den lokale fabrik, er hun vidne til at hæren skyder med skarpt på demonstranterne: en massakre.

Efterfølgende dækker staten over massakren. Der lægges nyt asfalt, så blodsporene forsvinder, ligene køres ud af byen til et hemmeligt sted, og samtlige borgere bliver bedt om at holde mund. 

Denne begivenhed ændrer Ludmilas syn på det kommunistiske projekt. Hendes egen datter er forsvundet under strejken, og hun påbegynder en farlig eftersøgning og opklaring.

Filmen er instrueret af Andrey Konchalovskiy, der tidligere har stået bag bl.a. Tango & Cash og The Postman's White Nights.

Mere omtale af 'Kammerater!' følger...

 

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.