Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Kammerater!

Massakre i USSR Læs mere
2021
Drama
121 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Grand Hjemmebio

Den russiske film 'Kammerater!' er et historisk drama om Novocherkassk-massakren i 1962.

Filmen følger Ludmila, som er en trofast opretholder af det kommunistiske regime og dets idealer.

Hun er medlem af det lokale kommunistparti i Novocherkassk, USSR i 1962. Ludmila foragter oppositionen, men under en arbejdsstrejke på den lokale fabrik, er hun vidne til en massakre, da hæren skyder mod demonstranterne.

Begivenheden ændrer Ludmilas verdensbillede og syn på det kommunistiske projekt. Hendes egen datter, som var til stede under strejken, er sidenhen forsvundet. Så mens staten forsøger at dække over massakren, påbegynder hun en farefuld eftersøgning af datteren.

'Kammerater!' er baseret på den sande historie om den 2. juni 1962, som blev hemmeligholdt fra offentligheden indtil 90'erne.

I instruktørstolen sidder russiske Andrey Konchalovskiy, som tidligere har stået bag bl.a. Tango & Cash og The Postman's White Nights. Filmen modtog stor ros til Venice Film Festival og var nomineret til en BAFTA for Bedste ikke-engelskesprogede film.

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
4.6
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.