Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Karamel

Komediedrama om fem libanesiske kvinder i Beirut Læs mere
2008
Drama
95 min

'Karamel' var den store overraskelse på sidste års filmfestival i Cannes og er siden strøget til tops på publikumshitlister i Frankrig, Italien og mange andre lande.

Filmen er instrueret af skuespillerinden Nadine Labaki og foregår i Beirut, hvor fem kvinder mødes jævnligt I en skønhedssalon, et farvefuldt og sensuelt mikromosmos af byen, hvor flere generationer og religioner mødes, taler og betror sig til hinanden.

Layale elsker Rabih, men Rabih er gift. Nisrine er muslim og hendes kommende bryllup giver hende et problem; hun er ikke længere en jomfru. Rima pines af sin tiltrækning af kvinder. Jamale afslår at blive gammel. Rose har dedikeret sit liv til at tage sig af sin ældre søster.

Salonen er omdrejningspunktet for intime og frigjorte samtaler om mænd, sex og moderskab, mellem hårklipning og benvoksning med varm karamel.

Den libanesiske 'Karamel' vises med danske undertekster.

Rating star
2
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.