Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Kevin Lewis' The Kid

Autentisk drama om en hård opvækst Læs mere
2010
Drama
107 min
Kan streames på
SF Anytime
’The Kid’ er et engelsk drama, der bygger på Kevin Lewis' rystende selvbiografi om sin opvækst præget af mishandling og omsorgssvigt.

Kevin Lewis voksede op i 70'erne og 80'erne i et af Londons fattigste og mest nedslidte kvarterer i en dysfunktionel familie, hvor mishandling var en daglig forseelse, og drengen ofte måtte gå sulten i seng.

I skolen bliver han mobbet, men får hverken hjælp af skolen eller de sociale myndigheder, der først skrider til handling, da det næsten er for sent.

Kevin bliver herefter kastebold mellem forskellige plejefamilier og hans egen, der mod hans vilje forsøger at få ham hjem igen. Som ung mand forsøger han at kæmpe sig fri af sin sociale belastning og sin barndom og bliver kendt som "The Kid".

Kevin Lewis' selvbiografi udkom i 2003, da Lewis var 33 år, og blev en international bestseller med mange lovprisninger.

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.