Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Kid Brother

'The Kid Brother' er den bedste Harold Lloyd-film efter mange kenderes mening, om end ikke en af de mest berømte.De komiske optrin er dybt originale – Harold opfinder f.eks. opvaskemaskinen ved hjælp af et fiskenet og en pejs – og de tjener alle til at understøtte historien.

Harold er den yngste af sheriffens fire voksne sønner, en splejs sammenlignet med de tre andre lumberjack-typer. Da skumle tilrejsende stjæler landsbyens pengebeholdning til en ny dæmning, træder han dog i karakter – ikke mindst for at vinde smukke Jobyna Ralstons hjerte.

Nyd optrinnet, hvor Harold undgår at få bøllebank af sine storebrødre ved strategisk at tage sin hjertenskær rundt til steder i huset, hvor storebrødrene ikke tør vise sig i pyjamas for hende.

Højdepunktet er Harolds jagt på to af forbryderne på et strandet skib. Harold viser her, hvordan man kan tåle at blive slået i hovedet med et jernrør. Det er lattergas på spoleform – i en smukt restaureret udgave med orkester-score.

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.