Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Kimi

Krimidrama af filmskaber Steven Soderbergh Læs mere
Krimi
149 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV Viaplay Rent & Buy HBO Max

Krimidramaet 'Kimi' handler om en ung tekniker, der under Corona-pandemien i Seattle finder beviser på en voldelig forbrydelse, mens hun gennemgår en datastrøm. Hun bliver imidlertid mødt af både modstand og et tungt bureaukrati, da hun forsøger at rapportere det til sit firma.

Den unge kvinde lider imidlertid af angst for åbne pladser, hvorfor hun nu må se sin største frygt i øjnene, nemlig at forlade sin trygge lejlighed for at bevæge sig ud i byen, for at få sandheden for dagens lys.

I hovedrollen finder Zoë Kravitz, der spiller selveste Catwoman overfor Robert Pattinson i The Batman, mens hun også har haft roller i bl.a. Spider-Man: Into the Spider-Verse og Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald.

I instruktørstolen finder man den alsidige filmskaber Steven Soderbergh, der tidligere har skabt nervepirrende spænding med film som Logan Lucky, Contagion og Ocean's Eleven samt de to efterfølgere.

'Kimi' er desuden skrevet af den ligeledes erfarne David Koepp, som kan bryste sig af manuskripter til bl.a. Jurassic ParkMission: Impossible og Panic Room.

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere krimier

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.