Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Kokken

Kulinarisk komedie med Jean Reno Læs mere
2012
Komedie
84 min
Kan streames på
SF Anytime

I den franske komedie 'Kokken' er den trestjernede Michelin-kok Alexandre Legarde (Jean Reno) ved at løbe tør for ideer til at udvikle sit menukort. Den entusiastiske Jacky (Michaël Youn) derimod har masser af nye ideer til spændende retter.

Han mangler bare et sted at føre dem ud i livet. Da Alexandre opdager Jackys talent, ansætter han ham, og et inspirationsfyldt men anstrengt samarbejde mellem dem begynder.

Samtidig er restauranten truet af at miste en af deres tre stjerner, hvis der ikke kommer nye retter på menuen, hvilket ville betyde enden på Alexandres karriere. Men stjernekokkens ego gør det svært for ham at tage imod den hjælp, som han ved, han behøver.

I hovedrollen som desperat kok ses Jean Reno (Léon), og den franske komedie er instrueret af Daniel Cohen, der normalt forsøger sig som skuespiller.

To dokumentarfilm har på det seneste omhandlet trestjernede Michelin-kokke, 'El Bulli: Cooking in Progress' og 'Jiro Dreams of Sushi' begge fra 2011, men denne gang er der tale om ren fiktion fra køkkenet.

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.